plugg

Nu har jag gått runt hela dagen och fantasirikt hittat på andra saker att göra i livet än att plugga! Jag vill och orkar inte + att jag måste ägna tid att tycka synd om mitt knä. Det är svullet och varmt! Vad händer om det är varmt? Är jag dödsjuk? Det är sånna saker jag måste tänka på just nu!

Jag känner faktiskt hellre för att städa än att plugga och då är det illa! Jag får väl halta mig till rummet och ta tag i mitt berg med kläder helt enkelt!

Samhällsproblemet just nu!

Samhällsproblemet alla pratar och och som står i alla tidningar är lågkonjungturen! Det verkar vara ett väldigt stort problem men jag är tyvärr inte så insatt. Jag har bara hört att folk får mindre pengar och grejer blir dyrare och det är USAs fel! Rätta mig gärna om jag har fel! Jag tror jag får läsa in mig lite mer på detta!

USA skärpning på er!

Som fan att det gör ONT!

Mitt knä hoppade igår och jag är väldigt ledsen för det! Det gör ont men det är inte det värsta, jag vill träna! Jag hade inte tränat fotboll på flera veckor och på min första grusträning händer detta! Tur att jag hade skyddet på för annars hade det nog blivit värre!

.

Att jag är så djup idag beror nog på att verlkligheten har kommit ikapp mig och jag har insett hur mycket jag måste göra! Det ska bli slut på dessa depprimernde inlägg omgående!

Samhällsproblemet

Samhällsproblem!!

Eftersom jag skrev ett så fint inlägg om betydelelsen av matreriella saker i mitt liv så får det vara ett samhällproblem! Eller det kommer bli ett problem, man ser ju redan på ungar idag, de vi bara ha mer och mer saker. Jag säger inte att de ska gå ut och leka med kottar i skogen men vi behöver ett ändrat betende! Behöver vi verkligen ha alla de där grejerna? Blir vi lyckligare av det? Skulle inte tro det!

Slutsatsen är att jag tror inte vi blir lyckligare av massa saker, kärlek och omtanke är mycket bättre!

Mitt liv

Jag vill inte ta en bloggpaus har jag kommit fram till för bloggen är min bäbis och den gör mig glad och jag vill ta hand om den! Om bloggen är min bäbis, är datorn min bror, kameran min kompis och rummet min familj. TVn är världen omkring och mobilen är vad vet jag? bara viktig!

Haha jag är så himla rolig så jag skrattar åt mig själv!
Frågan är om ni vill läsa förklaringen!?
Klart ni vill!

Bloggen är min bäbis för den tar mycket tid, är krävande och gullig. Den är bara min och jag känner samhörigheten med den. Den är en del av mig
Datorn är min bror för att hans liv är datorn! När jag tänker på daorn så tänker jag på bror! Och man kan bli lika arg på han som på datorn
Kameran är min kompis ibland och ibland hatar jag den, precis som riktiga vänner! Den ställer till problem men de brukar lösas! Jag kan prata med den om allt!
Rummet känns tryggt, samma som familjen. 
TVn ger delade känslor samma som världen. Ibland kan jag vara rädd för Tvn för den har sån makt och kan påverka männsiskor så mycket. Ibland kan jag vara rädd för världen också för den är stor och läskig!
Mobilen är inte det viktigaste i mitt liv men den är viktig! Med den känner jag mig trygg!  

Paus från livet

Det är fullt upp även när man har lov. Jag orkar snart inte med det längre. Alltid ha något att göra. Jag längtar efter att bara kunna sätta mig framför TVn och inte göra någonting. Jag vill inte ha i tankara att jag har hur mycket som helst att göra i skolan. Jag vill bara kunna andas.

Jag hade velat göra som blondinbella, ta en paus för att lära mig andas, men hur ska man hinna göra det?
Jag vill inte vara med längre, kan man ta en paus från livet? Mer än en vecka tack!

Katastrof

Nu måste jag bara säga en sak till! Det är katastrof! Mitt och Emilias inlägg om den snygga killen på idrott som inte var snygg är inte det mest lästa längre! Drömmar om dans leder! Hur kan man vilja läsa det? Det är bara för den är högst upp i listan. Våra texter är bäst!

Nu får ni gå i och läsa dem på maberg.com men ni får inte läsa drömmar om dans och de andra fjolltexterna de andra har skrivit!

Stora samhällsproblem

Mobbing i samhället sker på många olika vis, vissa får sova i springan och tvingas att bada i iskallt vatten! Det hade kännts så bra att ha Emilia här nu för hon förstår mig alltid när Linnea är elak mot mig! Men Emilia är i Turkland och jag får klara mig själv!

Jag tror vi får införa snälldagar mot mig och Nanna för samtliga! Det är tur att jag och Nanna håller ihop iallafall!

Nu sitter de andra kvar i den kalla fuktiga stugan med den brinnande dammsugaren och kommer inte hem föränn ikväll och det är rätt åt dem! Gud straffar vissa!

Nu är jag elak också! Ni är bäst som Nylén skylle sagt! Kajsa är bra för hon gick runt och sjöng "Skyll inte på Hanna, skyll inte på Haaaaaaannnnnnnnnaaaaa".

Skyll inte på Hanna!

Det har hänt så mycket att jag vet inte var jag börja! Det händer ju lätt ganska mycket grejer när man stänger in sig med fettolaget i en liten kall stuga i tre dagar!

Det började med att jag, Linnea Nylén och Nanna skulle åka och handla mat. Det räckte inte bara att handla maten som stod på listan för vi skulle också handla ekonomiskt! Detta kändes inte så bra för mig för jag gillar mycket dyr mat och inte euroshopper! Men jag fick ge med mig och efter många diskussioner i affären prickade vi nästan exakt in summan vi fick handla för!

Vi kom ut till stugan i smögen först och lastade in våra saker, sedan börjar problemen! Först så funkar inte lampan i köket som vanligt fast vi hade köpt nya glödlampor! Vi slog våra kloka huvuden ihop och kopplade ihop det med jordade och ojordade kontakter och allt vad det hette! Vi använde varenda liten hjärncell för att komma på något smart! Gick dock inte så bra så vi fick gå till affären i Smögen och köpa förlängningsladd och sen funkade det! Ibland. Ibland funkade lyset och det var positivt!

När vi kom tillbaka hade Nanna lagat den mest delikata måltid bestående av köttbullar, spagetti och ketchup! Då hade även de andra i sällskapet kommit och ockuperat sängen som jag redan hade paxat! Vart får jag sova då? Jo i skarven mellan sängen och luftmadrassen! Jag offrar mig och lägger mig så snäll där men då skäller Kajsa på mig för att jag ligger för mycket på hennes madrass! Det är inte lätt att vara mig!

Sedan börjar alla skälla på mig för att jag har glömt yzlanårsladden till TVn! Kan någon vara snäll att berätta för mig vad det är så vore jag tacksam! Jag fick på ett SMS att jag skulle ta med mig det men jag visste ju inte vad det var! Tur var att Linnea hade med en extra så vi fick igång TVn men synd var det för på kvällen såg vi jätteläskigt skräckfilm och jag blev rädd!

Igår tvingade de mig bada på kvällen för att jag hade glömt sladden! Nanna fick också bada för att hon hade för fina kläder! Hör ni hur dt låter? Mobbning! Linnea Hed, Kajsa och Emily badade på egen vilja! Det var det kallaste jag har vart med om. På kvällen blev jag nästan av med min plats i sängen också för Nylen tog min plats och jag fick plats mellan sängen och luffmadrassen i springan låg jag och fick ingen luft och kunde inte röra mig, men varmt var det!

Jag var fan med på kort också! Så sjukt bra var jag!

Jag tror jag får skriva ett inlägg till om helgen för jag har så mycket mer att lätta från mitt hjärta!
 

Allt

Nu ska jag snart åka till smögen med med fettolaget! Det ska bli skitskoj! Vi ska inte fetta oss så mycket denna gång för vi har en budget att hålla oss till när vi handlar mat! Får se hur det går med det!

Igår var mamma på ullared och kom hem med massa fina saker till mig! Bland annat Melissa Horns skiva som jag hade önskat mig! Men den får jag inte föränn julafton! Jag är så arg för melissa har konsert i GBG i december. Perfa tänkte jag och skulle gå in och boka biljetter. Men då måste man va 20 för att komma in! Jag blev skitarg! Måste de va så knäppa när man äntligen hittar något man vill se!

Samhällsproblemet idag är att klockorna ställs om! Hur ska folk kunna leva ett normalt liv denna söndag när de måste tänka på klockan hela tiden? Jag tänker alltid hur mycket är klockan egentligen. Tummen ner för sommar och vintertid!

Ett litet samhällsproblem

Jag och Nylen var duktiga och gymmade idag! Det gick som det brukar gå för oss två, i vår takt! Altså inte som de där muskulösa killarna på gymmet som lägger på hur mycket vikter som helst! Det är ett samhällsproblem! Varför vill vi se ut så? Varför kan vi inte vara nöjda som i är utan måste gå ner några kilo! Jag är inte pinnsmal men jag är nöjd! Jag tränar för att jag tycker det är kul och för att jag vill hålla min vikt där den är! Det har blivit så hysteriskt med detta gymmandet varje dag! Jag säger bara träna lagom!

Nu ska jag vara hos Linnea, bråttom för jag skulle inte va sen idag!

Gårdagens samhällsproblem

AAAAAAAAAAAA jag glömde blogga igår så jag får ta gårdagens samhälssproblem idag! Gårdagens samhällsproblem var det Emilia som kom på under vår visit på hemköp. Det är så att vi brukar gå till hemköp och handla diverse godsaker under rasten på text/graf. När vi står vid kyldisken inser vi att det finns ett probläääm! Det finns inga skedar till risifruttin! Okej detta var ingen nyhet men det är värt att uppmärksammas!

Om nu inte risifrutti vill sätta fast en sked på paketen som minimeal gör, kan då affären vara så gullig att sälja enförpakningar med plastskedar brevid! Hur ska man annars kunna äta dem! När ingen kan äta dem köper folk dem inte heller! Fatta vad de förlorar på det! Jag och Emilia fick gå därifrån utan risifrutti!

De har råd att ha kändisar med i deras reklamfilmer men inte sätta på plastskedar! Fattar de inte att det hade vart en bättre reklam och bara säga "nu har vi satt på en sked". Jag ska jobba med reklam när jag blir stor och hjälpa sånna som risifrutti med marknadsföringen! 

Dagens samhällsproblem

I korthet får detta bli för jag är så trött!

Problemet är att niondeklassre inte väljer gymnasieprogram efter vad de själva vill utan lyssnar för mycket på andra! Det snackas så mycket skit om alla program och detta göra att folk inte "vågar´" eller vill välja vissa program på grund av detta! De har så många som påverkar dem. Föräldrar, kompisar, lärare och SYV! Kan de få lyssna på sig själva och välja efter sitt hjärta? TACK!

Bästa dagen

Detta har vart den bästa dagen på länge! Utbildningsmässa i älvhögsborg. Vet inte vart jag ska börja någonstans men under dagen har jag och Emilia skrivit massa artiklar! Därför orkar jag egentligen inte skriva mer för jag har skrivit så mycket, men det kan jag inte säga för det är inte sant! Jag pratade massa och Emilia skrev! Vi var bästa teamet! Jag tror aldrig jag har jobbat så bra ihop med någon förut! Vi fick massa beröm för texterna, vi fick gratis max, sovmorron imorron, massa godis och en himla massa kul på köpet! Längtar redan till nästa år! Jag vill hålla på med det hela mitt liv! Jag har kommit på vad jag vill för en gång skull och jag är lycklig!

älska dagen

Gud vad jag analyserar bra i mina samhällsproblem känner jag! Synd att jag inte har samhällskunskap längre för då kunde jag visat dem för Svante!

Detta får bli mitt poitiva inlägg idag men jag kommer inte på ngt positivit att skiva om! Det regnar ju inte längre tror jag och det är bra! Det är mitt favvoprogram på TV, oskyldigt dömd idag! + massa annat roligt!

Älska dagen! Ta vara på den! Hahah

Dagens samhällsproblem

Dagen började med att jag och Emilia var på möte om utbildningsmässan imorron! Det ska bli skitskoj och jag är pepp som fan men samtidigt skit nervös! Vi ska va där med alla treor och då är vi väldigt små och kan inte bestämma någonting! Ska bli ändring på det sen när vi bestämmer allt! Den dagen kommer, jag lovar!

Snart är det bonde söker fru som jag aldrig kan låta bli att titta på,engentligen skulle TVn kunna vara ett samhällsproblem för den styr mångas, bland annat mitt liv! Jag anpassar nästan allt till TVn! Men det skulle ju handla om bonde söker fru. Min fråga är om bönder har svårare att hitta tjejer eller vad är problemet? Tänk vad stort samhällsproblem det kommer bli sen för bönder förökar ju sig inte som kaniner dierkt! Det kommer inte bli några småbönder som tar över gårdarna sen när bönderna inte har några fruar. Hur ska det gå? Bondgårdarna kommer att försvinna och barnen kommer inte få sin mjölk och kunna räkna kor när de tittar ut genom bilfönstret! Det är tur att bonde söker fru finns för då slipper vi ju detta problem!!

Därför måste jag titta på det för annars kanske det dör ut av för få tittare! Tänk på det!

Dagens samhällsproblem

Herregud vad jag sriver det är så tangentbordet glöder. Samhällsproblem ja, idag har vi haft ANT dag spelberoende så idag få samhällproblemet handla om det för det är faktiskt ett stort problem!

Folk sitter och spelar deras datorspel hela dagarna! Vad ska det bli av dem? Vissa äter inte, sover inte och går inte till skolan! Problem JA! Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om detta men just nu orkar jag inte!

Snart är det andra avenyn! Whoho!

Äpplen

 Behandla dem som ägg säger min mamma ;)

Huset fullt av äpplen

Min blogg har blivit lite som min bäbis och jag måste ta hand om den varje dag! Så därför har jag enbart för e bloggläsare tagit bilder på min mammas bäbisar! De ser inte ut som andra bäbisar för de är runda röda och går att äta!

I söndags var hon nere i trädgården hela dagen och plockade varsamt upp alla de röda sakerna. Det gick inte i så snabb takt så hon ville att alla i familjen skulle hjälpa till. Det ville inte Hanna för att hon hade naturkunskapsprov dagen efter och ville plugga. Lilla pojken i familjen ville inte heller hjälpa till för han kan inte slita sig från sin älskade dator men då sa mamma att han måste för annars kommer han bli fyrkantig!

Så han gick ner i trädgården, klättra upp på stegen och kastade ner alla äpplena. Då blev mamma arg för det är ju hennes bäbisar och dem får man inte kasta! Det är mitt guld sa hon till honom men han verkade inte lyssna! Så till slut skickade hon upp honom tilll sin dator igen och fortsatte med att plocka äpplen! Det var inte lite äpplen heller för det är fullt av dem överallt i huset. I köket, båda vardagsrummen, i badkaret och i hela hallen! Vi andra medlemmar i familjen blev lite irriterade för att hon tvingar i oss ca 5 äpplen per dag!

Inte nog med att hon har stått och plockat ner skiten. Nu sitter hon och torkar av och sedan slår in dem i telefonkatalogspapper! Det ser verkligen ut som hennes bäbisar när hon omsorgsfullt tar han om vart enda ett! Min pappa råkade yttra att han tycker det är lite för mycket äpplen överallt och då går hon i försvar!
- Tänk på vad mycket antioxidanter de innehåller, man kan se det på dem. De är inte besprutade heller, vi kommer må sååå bra nu! Och tänk på vad pengar vi sparar, det är säker äpplen för 500 kronor här!

Hon är faktiskt gullig ibland min mamma!



  Här kommer en bild på hennes älsklingar!

Angående samhällsproblemet

Angående det förra inlägget så läser jag också hellre skvaller, men det jag ville lyfta fram är att det är ett samhällsproblem att jag tycker så! haha

Dagens samhällsprobläääm

Naturkunskapen gick åt helvete! Så då var det sagt!

Jag har inte kommit på ngt samhällsproblem idag vilket kanske är positivt för att samhället har fungerat bra idag! Jag gick in på aftonbladet för att hitta något att bli arg på och skiva om men där stod det bara om bråket i ensam mamma söker, Amanda 37, som fick skägg av P-staven och att fler knäcks av sina villalån. Är det någon mer än jag som tänker nyhetstorka? Varför vill folk läsa om sånt här? Mitt dagisrepotage är ju till och med bättre! Samhällsproblem på hög nivå! Det finns så mycket viktigare saker att skriva om med det är sånt här folk vill läsa! Människor idag skiter i om det är flera tusen döda i darfur för de vill läsa om bråket i ensam mamma söker! Skärpning! Vad är det för värld vi lever i om vi börjar vänja oss vid att folk dör och tycker inte det är intressant längre! Lyft fram världsproblemen i tidningarna nu!

Yta



Nu har ni fått sett alla mina fyra bilder :) Denna ska vara närmare hålet egentligen men min kamera ville inte ta det!

kontrast


Ett träd är dött och ett jävligt levande. Hoppas min lärare ser humorn i det hela och skiter i att bilden är dålig!

Rörelse


Björndalsvägen är aldeles för smal för att fota när man åker longboard på! brädan kom typ aldrig med på bilden!

Vatten


Sen skulle jag med egen fantasi sprita vatten på väggen så det blev snyggt! Behöver jag säga att jag misslyckades och inte tog några analoga bilder på det?

Vatten?


Yta/ vatten



Nu när jag har blivit så haj på att lägga in bilder kan jag ju dela med mig av bilderna till min fotouppgift
Kunde inte bestämma mig om detta är vatten eller yta. Inte heller om skärpan skulle ta slut i bilden eller inte! Vet inte riktigt hur det blev på bilderna på den analoga kameran, det återstår att se!

Klantigt

Min bror var snäll och ställde upp på att bli fotad idag :) Jag blev chockad för han brukar inte offra något för att få sitta framför datorn! Han sa att bilderna blev dåliga så vi fick ta om hela tiden, jag vet ifs inte varför jag lyssnade på honom men om han säger att dem är dåliga så lär nog min fotolärare också göra det för han är väldigt petig. Jag och kameror är inte en så bra kombination, jag fattade inte alls hur man ställer skärpan på den jag lånade hem. jag kommer antagligen få ta om bilderna för tredje gången.

Sen försvann linslocket också och jag vände upp och ned på hela huset när jag letade efter det men det var borta. Jag fick panik och gick och lyfte på alla grejer igen. Jag ger upp och sätter mig och pluggar får en snillebixt! Det är klart det ligger i jackfickan! Och det gjorde det!

Detta är så typiskt mig så det är pinsamt att skriva om det! Här är det faktiskt Hanna vi pratar om på riktigt!

Dagens samhällsproblem

Strålande sol, perfekt väder för att ge mig ut och fota i! Synd bara att jag har naturkunskap  prov imorron som jag knappt har börjat plugga på!

Dagens samhällsproblem:
Könsfördelningen på söndagar! Eller inte bara på söndagar utan varje dag i veckan! Just nu är min pappa ute och grejar med bilen och mamma är nere i tvättstugan. Varför är det så? För att någon har bestämt det för flera tusen år sedan och vi har inte växt upp tillräckligt för att ändra på det! Jag tror inte att det är arvet som gör att vi har tjej och killsaker utan det är miljöns fel! Hade vi inte lärt våra barn att tjejer ska leka med bilar och tjejer ska leka med dockor så hade det ALDRIG blivit såhär! Jag tänker vägra att laga mat, vara mammaledig hela tiden, tvätta hans jävla skjortor och bädda hans säng! Jag äger bara hälften var! Okej att vissa vill ha det så att tjejen gör vissa saker och killen vissa men jag är övertygad att det inte är alla!

Tummen upp för alla tjejer som vågar säga ifrån och går emot könsfördelningarna!

Sopmannen

Sopmannen Morgan Alling var sjukt bra! Han gjorde en pjäs där han spelade en arbetslös skådespelare som extraknäcktte i som telefonist i bokningen på en resturang. Han spelade både den som svarade och den som ringde i telefonen! Det var skitkul och det var längesedan jag skrattade så mycket!

Sedan åkte vi till Therese och kollade svensson svensson som också det var skoj! Jag har ganska konstig humor kan man säga för jag skrattar åt allt! Jag kan skratta för att andra skrattar fast jag inte ens vet vad det handlar om! Men jag trivs faktiskt rätt bra med att vara lättroad! Hellre det än att var en torrboll som vägrar att dra på mungiporna!

Dagens samhällsproblem

Måste bara säga till världen att idag ska jag på teater, det är soptippen Morgan som har en enmansteater :D Han ni vet som hade soptippen med Lasse där de lärde alla barn att källsortera och så! Det kommer bli ett samhällsproblem att det inte finns ett sånt barnprogram längre. Hur ska barnen veta att man inte lägger soporna på gatan annars? Jag vill dissa alla dåliga barnprogram! Ifs tittar jag inte så ofta på barnprogrammen längre förutom när jag är branvakt men jag vet att utbudet är väldigt dåligt!

Tacka vet jag soptippen och pippi långstrump! Jag vet inte hur barnen ska klara sig med förebilder som svampbob fyrkant och hannah montana!

Vad ska det bli av barnen då? Detta är väldigt allvarligt och jag kände att detta var ett större problem än journaliser! Då är det illa! 

Retroröd

Jag har beslutat mig för att inte lyssna på Linnea längre för jag saknar min retroröda bakgrundsfärg :D Funderade på att ta en rosa för att jag hatar att tjejer alltid ska ha rosa och därför vill jag visa det genom att ha rosa själv! Nu har jag fått ut mitt budskap så då behövde jag inte det!

Alla var dåliga på IDOL och jag tror jag har kommit över den här tonårs IDOL grejen. Jag vill inte växa upp!


FCT


Linnea gillade att fota skor, så nu har jag typ 100 skobilder att dela med mig av om ngn vill se :P

FCT

 Nanna hade bra hand om pengarna!

FCT



Jag hoppas att ingen har missat att FCT ska gå upp i superettean! Vi var de bästa kiosktjejerna iår :)

:)



Det här var ju kul! haha jag har inget bättre liv på en fredagkväll! Min mamma tycker att jag ska vara hemma idag, och jag lyssnar på henne!

Här är mina och Nannas skor på FCT i brist på annat att lägga ut bilder på!

Haha



Jag tror att ni är lika förvånade som jag hur mycket jag har bloggat idag. Jag hade tänkt att överträffa mig själv lite mer och lägga in en bild! Precis såhär förvånad över mig själv är jag nu!

Jag är bra

NU ska jag vara positiv! Bara så att alla vet så är jag bäst! Texten gcik jättebra idag och humöret är på topp och det är IDOL idag! Kan det bli bättre?

Förresten sa min textlärare idag att man skriver inte så ofta positiva nyheter! Det är därför jag aldrig gör det i bloggen heller! För jag ska bli en så seriös journalist så jag måste öva!

Imorgon blir nog dagens samhällsproblem journalister! haha
 


Dagen samhällsproblem

Jag har en ny bloggidé som tvingar mig att blogga varje dag! Det är dagens sammhällsproblem! Eftersom jag allt som oftast´är arg på nått i samhället kan ju ju skriva av mig om det och förhoppningsvis få någon att ändra på detta problem! Det är som att andra lägger ut dagens outfit fast jag klagar på samhället! Jag har också bestämt mig för att jag måste börja skriva något positivt varje dag! Orka vara arg hela tiden!

Egentligen borde dagens samhällsproblem vara Linnea Hed men det känns lite för oseriöst! Jag gillar henne egenligen när hon inte lurar mig!

Dagens samhällsproblem:
Ehhh.... jag har lite problem med det första hur ska jag då komma på varje dag?
Jag har det! Samhällsproblemet är skolmaten! Idag serverades det hårda torra icke fullkornsmackaroner med korvbollssås! Låter det gott? nej, det var det inte heller! Hur ska barnen kunna koncentrera sig när de får korvbollssås? Var ligger näringen i det? Och äckliga mackaroner! Vad ska det bli för samhällsmedborgare av männsikor som äter korbollsås? Det kommer bli ett stort samhällsproblem! Tänk på att det är vi som ska ta över sedan och hur ska vi kunna göra det om vi inte får bra mat? Jag säger som Gustav Svensson: är magen glad, är människan glad!

Jag vill bara lägga till att mitt favoritprogram på TV just nu är matakuten! Där kan ni själva se vad det är för skitmat man stoppar i barnen nuförtiden! 

Det är ingen idé längre Linnea!

Linnea är elak, hon lurar mig hela tiden! Det var ju snäll Hanna dag idag men det märktes inte. Det roliga var att jag lät henne tro hela dagen att hon lurade mig men jag såg med en gång när hon började fråga om teatern att hon ljög. Jag har börjat lära mig nu!

Jag har fikat tre gånger idag så jag tror det var bra för mig att hoppa över negerbollarna. Haha! Jag har lovat mamma och vara hemma idag så jag ska ha mysig hemmakväll med IDOL. Det är inte så ofta jag kan se de för de flesta av mina kära vänner är IDOL hatare och vägrar att ägna en fredagkväll åt det! Tacka vet jag när det går på vardagarna för då kan ju normala männsikor som jag också hänga med i det! Heja Johan!


Stackare!

Hallojs idag mår jag finfint när alla andra är sjuka! Dagen har vart så underbar som bara en dag kan vara och jag känner mig på topp för att plugga naturkunskap!
 
NOT!

Ni som känner mig har nog redan listat ut att det där kunde inte vara seriöst! Det som är sant är att jag är inte lika sjuk idag. Nu ska jag både städa OCH plugga :( Det är jag inte jätteglad över! Jag får sätta på lite bra musik och bita ihop!

När jag cyklade hem dag hände det något konstigt med vädret. Det var stråande sol och så börjar det regna! Mysko det där.

Jag vill nu bara säga att jag tycker SSSSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅ synd om er alla sjuklingar där hemma! Det är bara att ringa så kan jag komma och tycka synd om er och klappa er på huvudet!

Vad fan ska man ha som rubrik?

Egentligen gillar jag inte bonde söker fru, men jag kommer på mig själv varje vecka med att sätta på det ändå. Nu när jag ändå har börjat blogga om det så måste jag säga att bögen är charmig och urgullig!

Idag hände det bästa! Min teaterlärare var i skolan och när han pratade med mig så sa han att jag inte behövde komma på teatern idag för att jag är förkyld. Jag fattade det så i alla fall! Jag blev så glad att jag gick på teatern ändå och då säger han igen, oj vad du är förkyld! Jag vet inte om han menade att han var rädd att bli smittad eller om han tyckte synd om mig men det känndes bra!

Roligaste idag var när vi klarade ett mattetal sa våran mattelärare:
5 toasters och drog upp tummen på ett jätte roligt sätt! Jag skrattade så att jag dog! Eller jag ville göra det men jag kunde inte för att det var ju taskigt mot henne!

Denna dag får 5 toasters :D Jag fattade naturkunskapen, historian var inte jobbig men dock lite tråkig det sänker betyget på dagen lite. Matten gick jättebra och vi fick tummen upp av läraren. Mänsklig historia var bra och teatern var också kul!

Kan du tycka synd om mig?

Jag har ett extremt behov av att alla ska tycka synd om mig och passa upp på mig när jag är sjuk! Nu är det dock ingen som gör det så då måste jag gå runt till alla hela tiden och berätta hur sjuk jag är! Det är tyvärr ingen som fattar vinken att de skall säga att det är jättesynd om mig!

På fotot på morgonen gick det inte bra, som vanligt! Alla mina bilder var förstörda och det var mitt fel. Det hade kännts myckte bättre om kameran var sönder som jag trodde för då hade det inte vart mitt fel iaf! Det värsta av allt var att min lärare sa att min kamera var en väldigt bra kamera så då kändes det ännu mer som ett misslyckande när ingen bild blev bra. Jag önskar mig bättre lycka nästa gång! I helgen blir det ett nytt försök och då ska jag ha med digitalkameran! Lite fusk är det men det skiter jag i för jag vill ha bra bilder NU!

Lagdag

Jag är sjuk igen :( Blää. Det var lagdagens fel för vi gjorde massa ansträngande grejer. Ännu mera blää. Det var sjukt kul på dagen men på kvällen råkade det ju balla ur lite grann.

Idag vet jag inte alls vad jag har gjort, det enda vettiga jag har gjort idag var att fota och det gick inte så bra! Det var skit kallt och Linnea var också sjuk och vi fattade inte hur man skulle ställa in kamerorna! Det var faktiskt synd om henne och jag har haft snälldagar två dagar i rad!

I fredags firade jag Ida som fyllde 17 och det var väldigt trevligt och mysfaktorn var hög! Nu blir det de jag har väntat på hela dagen, TV!

LINNEA ÄR BÄST!

Nu fick jag någon annan konstig bakrund, vet inte riktigt vad som hände :P Mitt stora mål är att Linnea ska bli nöjd så vi får se vad den få för betyg! Personligen tycker jag denna är skit ful, men Linneas ord är min lag!

Måste bara säga att jag och Emilia måste hålla ihop mot de där två som börjar på L. De är dumma och vi är snälla, så de så! 

Hahah

Måste bara påpeka att jag gör ju allt för att få Linnea tillfredställd så jag ändrade till en grön och svart stilmall för den kan hon inte klaga på! Hihi! Jag har ju faktiskt var snäll mot Linnea dagen idag! eller var det elak? Kommer inte ihåg! Hon har iaf två snäll mot Hanna dagar i veckan så jag är glad! 

Nu MÅSTE jag börja skriva min dagistext!

I´m not alone!

Linnea har klagat över designen på bloggen och det är klart jag ändrar den! Haha, nä men ärligt talat så bryr jag mig inte ett skit om design och jag orkar inte lära mig massa koder för att göra min personliga bloggsida. Jag nöjer mig med dem som redan finns :) 

Idag är jag glad för jag är nästan frisk för jag har ätit massa mirakelpiller! Jag är också glad för att mina föräldrar har åkt till Ungern och jag och min lilla bror är själva i huset! imorron drar han också och då blir jag helt ensam och det ska bli sjukt skönt! Inte för att jag kommer ha så mycket tid för att sitta inne och njuta av ensamheten i huset, men ändå!

Plugg

Idag var jag i skolan igen! :D Blev dock inget slagpoker idag och dagen kändes väldigt onödig på grund av detta! Varför lixom vara i skolan när man inte spela slagpoker? Jag känner mig ganska frisk nu iaf :) Chocken kom idag i skolan när jag fick reda på att vi har svenska prov imorron som jag helt har glömt bort! JAG ORKAR INTE! 

Nu har jag klagat klart för idag tror jag, kanske återkommer med ett plugg inlägg sen! 

Host

JAG VILL INTE VARA SJUK! KAN NÅN FATTA DET? Jag är nog typ den enda i hela världen som inte vill vara hemma från skolan! Jag gillar skolan. Nu vill jag extra mycket vara i skolan för jag är trött på att ligga i sängen och kolla på dåliga Tv serier hela dagarna!

Nu måste jag klaga lite mer när jag ändå är igång. Jag skrev mitt repotage i skolan i fredags när jag var duktig och stannade kvar i skolan. Men vad gör jag? lägger inte över det på KUB så jag kan skriva klart det hemma. Så nu sitter jag och skriver om hela skiten och det kommer inte alls bli lika bra. Blääää

Host, host någon som tycker synd om mig?

Sjuk

Nu är jag faktiskt sjuk på riktigt, nästan dödsjuk jag har vart sängliggande hela dagen så jag hoppas alla tycker synd om mig! Jag kan inte gå till skolan imorron och jag är lite ledsen för det för vi ska börja klippa våran film imorron! Det är dagisets fel att jag blev sjuk eller så kan det vara att Louise slog mig så mycket i torsdags som jag blev helt matt av! Min mamma tror att jag äter för lite vitaminer, frukt och grönt och skit  och det är därför jag har blivit sjuk. Hon är dum för så är det inte!

Önska att jag blir frisk snart, vill vara fit for fight på lördag i alla fall för då är det lagdag!

Sjuk/tränat

Ville bara säga att jag har vart på Spin/skivstång i 90 min. Det var så sjukt jobbigt men nu är jag trött och nöjd.  Jag har köpt friskiskort nu, satsar på beach 2009! Jag är duktig som aldrig förr!

Juste jag var ju sjuk glöm detta jag låg hemma i min säng och huttade i feber! Jag är skadad sen slagpoker spelet i skolan och är nog påväg till blodförgifting!


Stäng toalocket!

Jag tror jag har blivit sjuk, på riktigt asså. Inte fejk. Lousie verkar inte tro på mig, men jag är sjuk! Det är dagisungarnas väldigt smittande baciller tror jag. Jag och Malin hade heldag på förskolan Toppluvan. De hade gårdskul som är typ vanliga lekar, kasta boll i hink, hinderbana, skjuta mål i innebandymål, slå ned burkar och annat kul för 1-5 åringar. Jag tyckte inte det var jättekul! Helt vanliga lekar som det inte går att skriva något intessant om i en artikel. De ville ha kvar oss hur länge som helst för att berätta om detta och alla sa typ exakt samma saker. Barnen hade lika snålt ordföråd med för det enda vi fick ur dem var "vet inte". Bilderna blev inte heller bra så nu vet jag inte alls hur detta ska gå. 

Fröknarna hade frågat barnen vad de tycker är livsviktigt och två av dem hade svarat:
- Att stänga toalettlocket så inte katten hoppar i
- Att borsta håret på morgonen 


RSS 2.0