HOT, hot

Det är såå himla varmt så jag dör. Jag sitter inne och pluggar för jag kan inte sola för jag har bränt mig som tusan på näsan :P aja jag får skylla mig själv. Nu är iallafall fotoböckerna klara och det känns jäkligt gött. bara dummyn, samhällen, Engelskan, EFI och analysen kvar. PUST

Prov

Idag har vi äntigen haft mediekomuntikations provet! Jag har bävat inför detta provet i veckor för jag fattar ingenting! Nu är det sjönt att man har gjort det även om det gick jätte dåligt! Nu har jag bara sjuttioelva andra saker att göra denna veckan! Imorron är det sista teateruppvisningen och det ska faktiskt bli gött och vara klar med den pjäsen sen! Matte prov imorron också som jag måste få VG på. BLÄ


Trött

Nu är jag så trött så ögonen snart går igen. Det känns som jag har pluggat i 12 timmar! MINST! Jag har inte blivit klar med någonting utan bara börjat på nya uppgifter hela tiden. Nu har jag uppe 4 olika word dokument med olika uppgifter. MDK prov och matte prov i veckan också som jag inte har börjat på. FAN! Jag orkar inte mer! När ska jag hinna?

Jag trodde det skulle kännas bättre när jag skrev av mig lite men det känns bara värre!! Ingen andra avenyn att trösta sig med idag heller!

Skolan

Jag är fortfarande lite småsjuk och får jätte ont i huvudet av att sitta ute i solen, så jag är lite depp. Men nu är det helg iallafall och det är så skönt fast jag måste plugga i ca 22,5 timmar. Idag har vi frammkallat i skolan och det gick som vanligt jätte dåligt, jag fattar inte hur jag kan va så dålig på just foto. På rörliga bilden så spelade vi in vår fotbollsafilm och det var skoj. Sämsta laget äger :D På matten så gick det bra för min matte lärare har fått för sig att jag är jätte bra på matte så det är skoj!

PUSSHEJ !


Jaaa, Neeej

Jag hade rätt på nästan allt på Andra Avenyn! Hihi men jag är lite depprimerad över att det är slut. Jag har vart sjuk nu i tre dagar och jag är skit arg på det. JAG VILL INTE! Jag kommer typ inte bli frisk på hundra år för så är det alltid när jag är förkyld. Nu har jag massor att göra plugga på MDK prov, matteprov, göra samhällen, analysen till MDK, EFI, svenska analysen och Engelska. PUST jag bli sjuk bara av att se det! 

Andra Avenyn

Andra Avenyn slutar nästa vecka och det är väldigt sorgligt

Jag tänkte att jag kan skriva hur jag tror att det slutar så kan jag säga ha det visste jag redan när alla andra får se det på TV men om jag inte skriver ner det vet ju ingen att jag visste det

Så till er som inte vill veta LÄS INTE:

Håkon kommer stöta på Olga och Annika kommer vilja skiljas
Roxanna kommer föda sitt barn men jag funderar lite på om det kommer bli missfall
Lotta kommer avslöja Roland, eller så säger han det själv
Roxannas "pappa" kommer hitta på nått skumt
Kim kommer erkänna för alla att han har dopat sig
Sara kommer inte göra abbort
´

HAHa sen nästa vecka får vi se, om jag har rätt!

Klassbollen

Gud, vilken bra idé klart att det är skit bra att samla typ 1000 ungar och deras föräldrar på ett ställe för att spela fotboll.Fotboll var kanske lite fel ord att använda, mer en boll med en massa ungar som bildar klunga för att få in den i mål.

Idag har jag iallfall vart på TBIS från 11.30 - 15.00 och gjort hamburgare. Inte hela tiden, en stund satt jag och rapporterade matcher. Nu är jag grymt trött och sitter och tänker på när jag själv spelade klassbollen. Jag tänker på vad kul jag tyckte det var då och hur jag nu inte kan förstå hur alla dessa ungar tycker det är roligt att springa runt i den kalla vinden och jaga en liten boll. Drömmar krossas och de blir ledsna när de förlorar men de får lära sig att sånt är livet.

Egenligen är jag rätt irriterad på att TBIS lär käna snuskigt mycket pengar på detta envangemang och vem får dessa pengar, det kan man ju ta sig en funderare på!

bloggdrottning

Jag har insett att jag aldrig kommer att bli en bloggdottning, men man måste ju försöka

Hur jag ska bli en bloggdrottning:
Ha dagens outfit varje dag (de lär bli ganska ointressanta för att 80% av alla mina kläder kommer från Vero Moda)Berätta om min blogg för några mer än konakterna på MSN
Skriva inlägg så fort jag har gjort något så att jag inte glömmer av vad det var jag skulle skriva

Nä jag ger upp nu, lycka till



Bra dag!

Idag har det vart en väldigt bra dag!

Det började med foto som gick bra för mig och Linnea för ovanlighetens skull. Vi brukar alltid, eller jag brukar alltid göra fel så vi får börja om! Sedan fick vi betygen på reklamprojeketet som jag blev jätte nöjd med = dagen blev bra!

Sedan gick vi ut och filmade och åt massa glass. All glass gjorde att man blev mätt och glad.

Sedan var det matte och jag fick VG på matte natinella! Jag fattar ingenting! Hur kunde jag få VG! JAG BLEV ÖVERLYCKLIG! Så skoldagen blev fulländad :D

Barnvakt

Jag är verkligen världens sämsta barnvakt, för det första är jag så opedagogisk som man kan bli. Ungarna får hoppa i sängen, ha både socker och sylt på pannkakorna och skrika hur mycket dem vill. Jag tror aldrig jag kommer få komma dit igen. Jag glömde ge Olivia vällingen och borsta tänderna på ungarna innan de gick och la sig. Till råga på allt så lyssnar jag på allt de säger så när hon sa att hon inte skulle ha någon blöja så behövde hon inte ha det heller men när föräldrarna kom hem så hade de visst sägt att hon skulle ha blöja. MISSLYCKAD känner jag mig nu!

Jag lovar, jag ska vänta ett tag innan jag blir mamma.


Skola

Nu sitter jag i skolan och har just haft nationella i matte som gick sådär. Det kan ju iallafall inte gått sämre än den förra delen. Sen är det svenska och vi ska kolla på populärmusik från vittula som är en av de konstigaste filmer jag har sett. Bra att alla vet det nu!

Hejs svejs

Tråkigt

Idag hade jag verligen ingenting planerat efter skolan och det är väldigt sällan det händer. Antingen brukar det vara fotboll, teater, plugg eller något annat. Det känns ganska konstigt , jag vet inte vad jag ska göra.

Sen är det ju Andra Avenyn, så jag kan ta det lungt, snart är säsong 1 över och då kommer jag bli allmänt depprimerad. Men de kommer nya avsnitt i höst!!! JIPPI


Varför jag jämt gör konstiga grejer

Nu har jag äntligen spelat upp min pjäs på svenskan. Den blev helt knäpp och jag tror ingen fattar någonting av vad den handlar om men det känns jätte skönt att har det gjort och jag är lite stolt att jag vågade göra det. Jag fattar inte varför det är jämt jag som ska välja konstiga uppgifter och göra. I slöjden på högstadiet fick jag för mig att jag bara skulle göra fula och konstiga grejer i slöjden. Detta kanske berodde på att jag var skit dålig på slöjd så det var ingen ide om jag hade försökt att göra något fint för jag hade andå misslyckats.

Det är en typisk Hanna grej, det finns en del sådana typiska Hanna grejer men dem får vi ta en annan gång!

Allmänt

Jag känner att jag har blivit sämre på att blogga nu men jag skyller på vädret.

Det har vart mycket bryggan denna helg :)
I fredags var jag Erika, Therese och Malin på strangatan och fikade, sedan kom Ida och Jesper

I lördags stod jag i FCT kiosken. Det var rätt mycket folk och jag tror att jag inte lyckades räkna så mycket fel med växelpengarna :P FCT vann iallafall :) Sedan åkte jag ned till bryggan och åt och myste :)

I söndags blev det ju inte så mycket plugg men sola gjorde jag iallfall, massor! Men som vanligt syns det typ ingen brunhet ändå :P

Nationella

Just nu går det skit i skolan iallafall, nationella matte gick åt helvete och det var ju synd. Men man kan ju tänka positivt jag fick iallafall alla rätt på idrottsprovet som ifs var skit enkelt. På media ligger jag efter i typ allt så det känns lite synd. Jag ska iallfall bli chefsredaktör och det låter väldigt proffsigt tycker jag. Emilia är vice presidenten och det är inte heller så dumt :P HAHA

Imorron har vi premiär på vår mordgåta, hummerfiske och döda karlar det kommer bli skit skoj!
18.30 på Villa Elfshög :D

Bla bla bla

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva så jag tänkte att jag kommer säkert på något som jag ska skriva om när jag börjar skriva!

Har inte kommit på något än...

Jag vill att jag ska skriva om viktiga saker i min blogg, typ som miljöhotet, politik och svält i världen så det är väl det jag får göra nu! Men varför kan jag aldrig vara seriös. ÅHH! Jag får nog starta en ny blogg där jag kan vara lite mer seriös.

RSS 2.0