Back to reality

Okej, nu är jag tillbaka från att ha levt ca 3 månader i min OC drömvärld. Såg det sisa avsnittet idag och nu känner jag att jag nog kan lägga detta bakom mig. Ni kan testa om det går att prata med mig om ngt annat än OC, om inte behöver jag nog separationshjälp.

Idag har jag (förutom OC) vart på hunneberg och övningskört och fotat med pappa. Det gick ganska bra att övningsköra men att fota med min nya kamera var inte det lättaste. Det blev alltid typ över eller under exponerat och inte jätte snyggt men jag ska lära mig någon gång har jag tänkt! Det ska bli mitt nya intresse istället för TV tänkte jag. Undra om man kan ha det som sin dagliga medieläxa?

Nu blir det nog lite TV ändå för söndagar på hösten är TV och pluggdag men plugga har inte gått jättebra idag men man får tänka att det bara kan gå bättre nästa sönda!

25/8

Nu ska jag snart inta soffan för att se Mean girls för den har jag inte sett på jätte jänge och jag tyckte det var så bra när jag var yngre! Idag har vart en bra dag och jag känner mig på topp! Slutade skolan 11 och sedan har jag chillat och ätit glass med Erika och Ida. Rörlig bild lektionen på morgonen var dock skit tråkig :P Men om man är muntlig får man MVG så det är bara att prata på!


Sommaren 2008

Nu skiner solen ute men trots det känns det som sommaren är slut nu. Skolan har börjat och man har fått Sveriges sämsta schema. Jag har fotfarande ångest för att jag tror att jag har valt fel kurser men annars är allt bra med mig. Kollade klart OC säsong 3 också och jag överlevde nästan slutet ;)

Nu närmar sig hösten och då tänkte jag passa på att summera sommaren

Sommarens bästa:
Att leva i en resväska, fritidskortet bör också nämnas för jag har levt med det i min hand i sommar. Åkt till Gardis, Grundsund, Rågårdsvik, Smögen, Ödskölt och lite andra trevliga ställen.

Äta sig fet. Med fettolaget och andra trevliga männsikor har det blivit FÖR mycket godis, chips och annat gott!

4H, behöver inte säga mer :)

sommarens sämsta:
Att inte ha några rena kläder när man lever i en resväska!

Regn och mera regn

Jobba över döda männskor

Sommarens mest saknade:

Amanda i Irland

Skickade tröjor man kan ha bara när det är snö

Sommarens mest överkattade saker:
OS

Fallens dagar


Sommaren 2008 har vart SKIT bra!

// fröken 4H


NRJ in the park

Igår var jag i GBG och kollade på NRJ in the park med Erika, Ida, Therese och Micaela. Det var väldigt trevligt men musiken var inte riktigt i min smak. Vi gick och åt vofflor efter ett tag när vi hade tröttnat, och det var skit gött :)

Jag känner mig inte på skrivar humör just för tillfället, kan bero på att jag hade textkomunikation i tre timmar igår och tyckte att det var litre för lång "roliga timmen"

....

Jag har lite svårt att komma på vad jag ska skriva om men igår fick jag en idé så låt mig presentera

10 saker du kanske inte visste om mig:

1. Jag har jättesvårt för höger och vänster. Jag måste tänka efter jättelänge vilken hand jag hälsar med ;)
2. Jag får hjärnsläpp när jag ska räkna något i huvudet och någon står och väntar och tittar argt på mig för att jag är så seg!
3. Jag har jättesvårt att äta upp allt på tallriken, jag blir nästan alltid plötsigt mätt när jag har lite kvar. Eller så måste jag ta lite mer så jag har lite kvar. Jag har börjat öva på detta nu så jag blir bättre!
4. Jag är rädd för att inte bli nöjd med vad jag har gjort med mitt liv när jag blir gammal!
5. Jag har jättedålig kordinationsförmåga. Jag vet inte om det heter så men jag har iaf svårt att spela trummor när man ska göra saker med föttrerna och händerna samtidigt, jag tycker det är svårt med koppligen på bilen för man måste trycka på gasen samtidigt, jag tycker det är svårt att kappa i takt
6. Det är sällan jag blir så arg på något som oangagerade och dåliga lärare
7. Jag påverkas jätte mycket av grupptryck fast jag inte vill, tex skaffade jag en blogg för att alla andra gjorde det, dock lite efter alla andra!
8. Jag kan inte sova med standby lampan på, på TVn för då tror jag att huset ska brinna ner för det sa de på branstationen i 5an.
9. Jag är en sjukt bra förlorare, jag blir aldrig arg förutom om den som vinner inte är värd att vinna för att den har fuskat
10. Har lite svårt att komma på ngt mer, kanske att jag river av mig naglarna när jag spelar fotboll eller blir nervös!

Ein dej wit ich

Tooday I were wit my frends on Lisemontain, Liseberg on Swedish yo now. Wi has a gret tajm togeter and it were funn. Wi has some sonnenshein but it were not so god becåse wi åll wer fondation and becåse that we cant get brown, you now! Wi et so much candy and fod so tomorow wi most run! Eine Junge send me a pejper wit her number, Aj tink it was fun.

Undar om nån har fattat någonting, men jag har haft jättekul när jag skrev det! Toppendag idag i alla fall! 

Äntligen

ÄNTLIGEN! Nu har jag jobbat klart för i sommar och det känns väldigt bra. Jag får tänka på jobbet som en livserfarenhet och att jag har kommit på att jag ska plugga som fan i år så jag slipper gå på en kyrkogård hela mitt liv. Krematoriebesöket igår var inte så hemskt som jag föreställt mig, dock väldigt äckligt när man tänkte på att det  låg döda människor i kistorna. Bara så alla vet ska jag ligga i en sammetspåse i en askgrav när jag dör. Och jag ska inte ha de fula gröna blommorna på för då protesterar jag!

Idag var jag ute och övningskörde på vägen för första gången i mitt liv! Det var bara en liten bit, men ändå. Jag är väldigt stolt! Senare idag ska jag stå i FCT kiosken och sedan vet jag inte vad jag hitta på för kul frammåt kvällen. Kanske filmkväll med familjen, om inget annat bärre alternativ dyker upp :)

Om ngn har missat det så har det fina vädret kommit igen, men troligtvos inte för att stanna. Men när skolan börjar kommer det vara fint för det är det alltid :)

Jag vill ha fredag idag!

Imorron är det den sista dagen på jobbet och ingen kan förstå min lycka! Jag och Ida ska till krematoriet imorron och titta på döda kroppar som en "rolig" avslutning på jobbet! Jag fattar inte att de skickar iväg oss dit men vi gör som de säger för det blir alltid bäst då! Jag måste nog gå och förbreda mig mentalt nu för jag har aldrig sett nån död och vill inte göra det heller! Hoppas på att slippa det!

Positivt med jobbet:
Jag har kommit på vad jag inte ska bli i framtiden!

OS eller OC

Är det någon mer än jag som har märkt att OS har börjat? Antagligen eftersom det går på Tv hela dagarna framöver och står i alla tidingar! Det är som om hela världen får bättre sammanhållning för ett tag för att några muskulösa människor ska hoppa över några häckar eller boxas i en ring! Egentligen gillar jag OS men det är lika skönt när det är över och livet blir till det normala igen! Och framför allt att TV tablåerna får tillbaka sitt normala utseende där det inte står OS över typ en hel dag!

Frågan är vad man väljer att se? OS eller OC som för övrigt har komiskt lika namn!

Sömmerska nästa!

Idag har jag vart och shoppat och ätit lunch på stan med mamma. Jag hittade två tunikor på vero moda och en kalender och annteckningsblock på Bokia. Känns konstigt att säga det men skolan börjar snart och jag längtar nästan för då slipper jag jobba mer!

Nu ska jag sätta mig och sy min kjol! För er som inte har sett mig sy så ska jag säga att detta inte är en av mina starka sidor så jag har ingen aning om varför jag gör det! Kan bero på att jag vill ha en kjol :) Jag säger bara att nu skulle min gamla syslöjdsfröken sett mig för hon hade nog inte trott sina ögon! Sysllöjden var ett av mina värsta ämnen för jag gjorde alltid fel så läraren fick sy om eller värst av allt sprätta! Så jagf får se om det blir någon kjol av det! Jag har iaf kommit på att kjolen ska inte vara i mini size utan det stod mot vikt kant på mönstret, det tog mig ca 1,5 timmar att komma på men det är ju trots allt ett framsteg!

Min radiodag!

Nu när man jobbar går dagen ut på vilka radioprogramm som sänds:

07:00- 10:00 Rix Morron Zoo - alltid väldigt underhållande!
10:00 - 13: 00 Knapert utbud, bara massa reklam på Rix Fm och massa annat konstigt på de andra, ibland lyssnar jag på ring till P3 som kan vara väldigt underhållande
13:00 - 14:30 Höjdpunkten på dagen: SOMMARPRATAREN! Det som är väldigt synd är att det är i 70% av sommarpratarna som vill hitta meningen med livet hos folk bara för att de har gjort det med andar eller nått annat skit! När jag blir känd och ska bli sommarparatare ska jag prata om något viktigt, som typ hur vi ska förändra skolan! Jag HATAR att alla sommarpratare ska försöka vara så jävla smarta och tro de de är bäst hela tiden genom att prata ett språk som ingen begriper! MEN när det är en bra sommarpratare så räddar det hela min dag, jag blir helt lycklig! I veckan var det hon som gör Filippa Bark, bästa någonsin! Idag var det dock en besvokelse IGEN! Rysk spion eller nått! Jag gav upp, kan de inte skaffa några bra till nästa år så kan jag tänka mig att jobba på kyrkogården igen! Annars är jag frivillig att vara sommarpratare! SR ring om ni är intresserade! Jag pratar alldeles för fort och för mycket men jag vill säga en sak till folket! Jag har bara inte kommit på vad riktigt än! Nog om det!
14:30 - 16:00 Rix Fm semester har slutat och jag är depp :( Men det är bara två timmar kvar på degen och det gör att jag kan kämpa lite extra med alla regndrypande pelagonier, lisor, margariter,och de andra röda jobbiga blommorna!

.

Regnet öser ner och ännu en jobbvecka är avklarad! Det känns som jag har börjat vänja mig med att jobba och det går faktiskt rätt bra nu! Iaf idag när vi stod och prata havla dagen och fick kakor på fikarasten! Jag älskar när det regnar för då behöver jag inte ha en anledning till att sitta inne och kolla på OC. Och NEJ! Bebisen har inte dött än! ;)

I hegen har jag tänkt att slappa, kan hända att jag skriver ett väldigt betydelsefullt inlägg och typ männsikorättigehter i Kina ifall jag känner att jag har lust i helgen!

Till mina trognaste

Detta inlägg tillängnas min kanske enda och trognaste läsare Linnea Hed. HAHA nää jag har verkligen ingenting och skriva. Fatta vad roligt om det bara är hon som läser detta nu, jag skulle ju lika gärna kunna maila henne och berätta vad jag göra på dagarna i så fall.

Nä men Emila är ju min allra trognaste läsare som ger min kommentarer det gör nästan ingen annan! Tummen upp för Emilia! Linnea skärpning på dej, jag vill ha kommentarer! Men det är ju för att jag och Emilia ska starta världens bästa skoltidning i höst som jag har valt henne speciellt till min vapendagare, det är därför hon kommenterar för att hon är utvald och lite bättre än alla andra! Haha


kladd och oranga regnställ

Imorgon börjar en ny vecka och jag känner mig faktiskt ganska redo. Speciellt när man tänker på hur bra torsdan och fredagen var då man målade hela dagarna. Jag bara ÄLSKAR allt som går att kladda med händerna med. typ trolldeg, smet, färg av alla slag, lera, och annat kladdi kladd. Det är ju skiit skoj att bara gå loss i allt kladd med händerna. Jag känner mig som ett barn igen och jag gillart! Iaf så kladdade jag med färgen på mina armar och ben och lite på stackars Ida! Imorron så blir det nog inte att måla eller att vattna som är mina favoritsysslor. Det ska ju antagligen regna imorron så då sköter sig vattningen av sig sjäv. Så imorron blir det bara att dra på sig våra übersnygga oranga rengställ och göra det bästa av dagen för jag har ju trotts allt bara gått och väntat på sämre väder! då kan jag ju lägga mig i leran och kladda ännu mer. Hurra!

Ha det bra imorron alla ni lediga lata sommarlovsfirande barn och tänk inte på mig i regnet för jag älskar oranga regnställ!

RSS 2.0