Skitzofrenpjäs

Nu sitter jag här i skolan med min skitzofren (stavning?) pjäs :) Den är sååå sjukt bra så alla bara kommer vilja se mer när de har sett den! Eller inte! 


Arg

Nu är jag så arg efter teatern så jag kokar! Hoppas personen som jag riktar mig mot läser detta för då skulle han kanske inte vara så jävla elak nästa gång! Måste man trycka ned eleverna till golvet bara för att man inte kan replikerna! GUBBJÄVEL! ÅHH nu är jag riktigt arg! Kan du om du läser detta sluta vara så självgod och hjälpa oss med pjäsen istället för att sitta där på din stol och le.

Skoltidning :)

Idag har jag och Emilia vart på möte med skoltidningen, jag vet fortfarande inte vad jag ska göra där! Mötet var iallfall väldigt underhållande pga av vissa kommtarer! Det kommer sannerligen bli roliga redaktionsmöten!

Jag hörde idag att det är någon som har dött av sin blogg. Det är altså inte bloggen som har mördat men personen blev så stressad av att den inte visste vad den skulle skriva i bloggen hela tiden så den dog! Men ni behöver inte vara oroliga, jag lovar, jag ska inte börja blogga så mycket så jag dör! Jag tyckete iallfall det hela var väldigt komiskt!

Namnsdag


Hanna Theresia Schött
Jag glömde nämna att jag och Therese har namsdag idag så all måste komma ihåg att gratta oss massor!



Bästa kommentaren!

I torsdags på teatern så sa Mattias min teaterlärare det bästa den dagen!
Jag kommer inte ihåg exakt var det var men nått om att gud tycker att det är bättre att Julia ska gå på teaterrepetionen istället för konfirmationen. Det var nog det bästa som har kommit ur hans mun! Haha vad taskig jag är. Det var iallfall väldigt roligt!! 

Nu ska min bror konfirmeras om två timmar! Hoppas på en inte för lång gudstjänst för då är risken stor att Hanna somnar!


ÅÅÅhh

Nu är jag arg, jag har suttit i en kvart och försökt komma in på bloggen men de säger att jag har fel lösenord. Då klickar jag på glömt lösenord och får ett nytt, då funkar inte det heller! På tredje lösenordet kommer jag tillslut in! Då har jag glömt bort vad det var jag skulle skriva om. ÅÅÅÅÅH nu är jag arg!

Nu kom jag på att det var nog nått om vädret och estetiska verksamheten! Väldigt ointerssant.


Träning och plugg

Idag har jag pluggat typ hela dagen! Det där var inte riktigt sant men jag har läst igenom samhällen och skrivit annteckingningar på det så nu känner jag mig väldigt redig! Jag vet inte om jag kan skiten men det löser väl sig!

Sen har jag tränat också på konstgräset på edsborg. Det var skoj!

Allt idag

Idag var det först nationella på morgonen som jag tror gick åt helvete. Jag var verkligen inte sugen på att skriva idag. Sedan hade vi jätte lång rast och sedan slutatde vi för vi hade ingen engelska och svenska. Jag och Linnea åkte till paradisskolan för att lämna mina 4H lappar och hälsa på lite. Lärarna verkade dock inte så positiva över att vi var där. Maria hejade knappt och alla verkade allmänt sura. Sedan när vi var med Linnea Nylen och Nanna lite inne i No salan kommer Eva-Lena och säger att vi inte kan vara där utan tillstånd. Vadå tillstånd det har man aldig behövt innan! Jag blev så SUR, så vi fick traka upp till rektor och skaffa och tillstånd! Så jäkla barnsligt! Vad håller den skolan på med nuförtiden?

Aja sedan åkte jag snabbt till teatern och sedan var jag Linneorna och carro på öppet hus. Jag tror inte Linnea kommer gå media hur mycket vi än tjatar, jag tror jag ger upp!

Blandat

Nu har jag vart och kollat på fotbollsträningen. Jag var inte med för min fot är inte riktigt som den ska än :( På fredag ska den var fit for fight igen har jag bestämt! Det är bra väder och jag tog på mig vårjackan och jag höll på att frysa ihjäl. Till alla som vill veta: det är svinigt kallt ute!

Igår splade jag teater på hebeteatern! Hjälp säger jag bara, den är ju stor och man bli ju jätte nervös när man inte ens kan scenen man ska spela. Jag är detekiven och jag såg riktigt arg och bestämd ut med rött läppstift och stramat hår!

Kom på premiären sedan så får ni se! 8 maj!

Redovisning

Idag har vi haft redovisning av reklamprojektet, iallfall våran grupp för vi hade inte i fredags för jag och Linnea var i Landskrona på träningsläger. Redovisningen gick ganska bra fast vi var skit dåligt förberdda. Nu är jag väldigt glad att det är över för projektet har vart så jobbigt! Nu blir det vanliga lektioner på median igen och jag vet inte om det är bättre för det brukar vara skit trökigt ;) fråga mig inte varför jag går media!

Imorron får vi jobba hemma på samhällen! Jag älskar Svante ibland!

Puss på er!

Snacka om klimatförändringar!

Asså jag fattar ingenting, när mamma ringde igår när jag var i Landskrona sa hon att det är snö i Trollhättan, idag när vi kommer hit, ingen snö strålande sol = Hanna jätte glad!

Nu har jag vart hemma i några timmar nu regnar det fast det är sol, det är varmt också!
Snacka om klimatförändringar!

I skåne var det fint väder idag, igår var det lite regn och leråker på planen, det var skoj :)

Landskrona :D

Nu är jag hemma från en trevlig helg på träningsläger i Landskrona :D
Jag har lärt mig på resan:
Landskrona ligger nere i Sverige inte uppe, det ligger i skåne!
Skåningar pratar fult och är knäppa
De vet inte vad gele är :D

Vi tränade mycket och foten höll nästan, Jag tepade den skit hårt och spelade lite ibland. Jag vet inte om det var en stukning eller vad det var, ont gjorde det iallafall.

Vi spelade match men jag var inte med för foten gjorde ont! Dommarn var helt knäpp men vi vann ändå  :)

Nu är jag ledsen, på riktigt!

Imorron åker jag med fotbollen till Landskrona på träningsläger :) Det ska bli skoj men ett problem har uppstått så det är därför jag känner mig lite deprimerad idag. Igår på träningen trampade jag snaett när jag sprang och idag har jag jätte ont i foten :( Det är nog bara att glömma och drömma om att kunna träna imorron, och jag är skit sugen :( Det känns synd att inte träna när man ska på träningsläger!

Posetivt tänkande nu Hanna! Jag slipper springa och det är ju bra för lata mig!

Teater

Jag och Therese fick gå in gratis på teatern för att vi han en snäll teaterlärare som aldrig låter oss betala. Man tackar ju inte nej till gratis direkt ;) Teatern som var en musikal var iallafall bra :)

Jag funderar lite på att plugga nu men det blir nog till att kolla på Andra Avenyn för jag missade det förut :( Jag måste verkligen börja skriva på våran redovisning av reklamprojektet snart.

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

Hejs

Foto

Idag gar vi fotat till reklam projektet, bara några veckor efter alla andra :P Aja det blev iallfall bra tyckte jag :) I söndags spelade vi in den sistan reklamfilmsnutten som ingen har tittat på än. Det blir en stor suprise om den är dålig för vi har ingen tid att göra om den på! Lyckat! RÖKNING SUGER haha.

Nu ska jag på teater om vi nu kommer in, har inte bokat biljetter men man kan ju hoppas!

Ledarskapskurs del 2

Idag åkte jag ned till Skandic vid halv nio :) Det känns som vi har ätit kakor hela dagen. Jag har typ dubbel stolek just nu, men det var gott :) Asså jag vet inte ens vad vi har gjort idag men vi höll på till fyra. Jag har lärt mig att männskor lär sig av motivation och engagemang, jag kände inte det inför kursen så det är nog därför jag inte kommer ihåg nått ;) Nu har jag iallafall ett intyg på att jag har vart där och det kan ju vara bra att ha någon gång ;)

Nu längtar jag tillbaka till alla jobbiga ungar på 4H :D


// Hanna

Ledarskapskurs

Idag och igår var jag på studiefrämjandetrs ledarutvecklingskurs. Igår blev det ett kärt återseende av ledarna på backens 4H :) Det var skoj :D När jag skulle checka in på scandic i Trollhättan säger personalen att jag inte har fått något rum. Typiskt eller vad? Aja kursen började iallafall och jag och Johanna blev nedtykta till golvet (inte bokstavligen) av en kärring i ful lugg. Hon tyckte inte vi fick säga vad vi tyckte för att vi var ledare för barn och inte de andra. Hon skulle ha kurser i konst eller nått annat konstigt. Jag förstod snart att de andra i sällskapet inte heller var speciellt trevliga. Alla var typ egon x2 men var väldigt diskussionsvilliga. Sedan när kusen var klar igår fick jag iallafall åka hem och sova i min säng

:)

Idag ska jag på utbilning hur man håller ihop en grupp och olika roller i en grupp. Det ska jag ha nytta av på 4H i sommar har jag tänkt :) Jag ska sova på skandic för första gången i mitt liv, ifs är det inte så ofta man sover på hotell i sin egen stad. Man får väll hoppas att utbildningen inte är för trökig :P

Idag har vi hållit på med det jävla reklamprojeket. Jag är sååå trött på det nu så jag snart dör. Vi ligger typ efter alla men stämningen i gruppen är bra nu :D Jag lovar att sluta vara arg hela tiden :P HAHA

PUSS PÅ ER!

Lurad

Igår blev lurad, en dag försent! Och vem är det som kan vara så dum så hon kommer på sina aprilskämt en dag försent om inte Linnea Hed :P Jag blev iallafall rätt gött lurad, men jag ska inte säga med vad för riska att kränka människor i omgivingen :P Linnea ska iallafall få igen för det var INTE roligt ! Alla i min grupp i reklamprojektet tror jag håller med mig för jag var inte rolig att ha och göra med sedan!

Linnea sluta luras! Hahha

Utvecklingsamtal

Jag tror att mitt utveckligsamtal blev ett inveckinigsamtal ;)
Jag tror inte att jag fick ut nått av det för på MÅG har de inga sådana lappar där lärarna skriver hur bråkig man är :)
Jag tror att det var bättre på paradiskolan för då hade man ju sin älskligslärare på samtalen och hon sa ju altid hur "otroligt duktig" jag är ;) Nu har man börje frågan är om det är bättre :P aja nu är det låångt kvar till nästa samtal :)

Hejsvejs

HAHA :D

Jag sitter här och har roligt, ibland är jag rätt konstig och rolig faktiskt :D TEX jag har gjort en blogg, jag är redig och skriver i den men jag har inte berättat för någon att jag har den :P Altså ingen som läser den :) rätt roligt faktiskt :D

Känn dig hedrad om du läser detta för då har du fått reda på min hemliga blogg :)

:)

Nu är lovet slut för länge sedan och man är inne i de vanliga rytmerna igen :P I söndags var det dock lite jobbigt för Hanna att det var en timma mindre på dagen för jag hade behövt den timmen  :)  Aja jag och Linnea skulle gymmat men det blev ju inget av som vanligt :P Jag är lat, det är bara att inse. Men snart börjar vårat nya liv då vi ska gymma varje vecka! Nu MÅSTE jag verkligen läsa min engelska bok som ska vara utläst till på torsdag, bara 120 sidor kvar!

// Hanna

RSS 2.0