Gaddesanda?

Dålig uppdatering IGEN! I helgen har jag vart i stugan på Gaddis med delar av laget! Där var det fullfart och jätteskoj! Helgen får 4 av 5 korvar! Kanonkul!

En grej att tänka på! När jag var liten så stod det Gardesanna på skyltarna, men för några år sedan bytte de till Gaddesanda! Asså orka lägga ned tid på att byta namn när man kan göra något mycket vettingare av tiden och pengarna! Fatta vad det kostar att byta skylten! Plus att Gaddesanda är mycket fulare, IDIOTER!

Jag har blivit lurad

Idag har jag kollat klart på OC säsong 1 det var väldigt sorgligt i slutet men det jag väntade på kom inte. Varför? För att vissa har lurat mig, jag hatar att jag alltid tror på allt jag hör. Hur stor hade sannolikheten vart att de hade visat när någon kör på ett barn och att handen skulle synas under däcket. Det går ju inte jag fattar inte vad jag tänkte med. Aja jag får bjuda på den :)

SOL :)

Nu har jag verkligen inte skrivit på länge och jag har absolut ingenting att skylla på. Iaf var midsommar jätte bra i Grundsund med god mat och trevligt sällskap. Vädret blev ju inte så dåligt trots allt och till och med jag hoppa i plurret. Badet blev dock inte långvarigt men ändå :)

Idag är det sonnenshein som antagligen inte stavas så. Jag hatar tyska men jag tycker det är skit skoj att säga sonnenshein som är solsken för alla som inte fattar. På tal om ingenting, det är sol men det är kallt och blåser jättemycket så det går ju inte att sola. Det är lite gött för då kan jag ligga inne och kolla på OC hela dagarna utan att ha dåligt samvete. Nu har jag bara åtta avsnitt kvar :( Men jag har ju tre säsonger kvar sen så jag ska inte vara ledsen.

:)

Sverige förlorade igår om det var någon som hade missat det. Det var för dåliga markeringar, det var därför. Lika dåliga passningar som TBIS damlag gör. Vi hade lätt gjort det bättre! Matchen såg jag hos Linnea Nylen med de utvalda från laget! Sorry ni andra platsade inte. Haha skoja. Vi hade inga sura miner iaf fast Sverige sög.

Nu ska jag packa för senare bär det av till Grundsund med Erika, Amanda, Ida och Therese. Ska bli fett kul med midsommar :D

.

Igår städade jag klart så nu är glad :) Idag ska jag kolla på OC och sen ska jag på bröllop. Det är mammas kompis som ska gifta sig och det ska bli skoj. Jag vet fortfarande inte riktigt vad ska ska ha på mig men det löser sig nog.

Jag är helt fast i OC nu och det känns lite synd för jag ligger och kolla på det hela nätterna. Nu vet jag redan hur allting går för vissa berättade hela serien igår på donken.

Städa

Hallojs
Idag hade jag tänkt att kolla på film och slappa hela dagen. Idag känns det som första riktiga sommarlovsdagen. Det som är synd är att jag inte hinner att kolla på någon film för jag måste verligen städa klart. Nu har jag städat i typ en timme för jag råkade vakna 12 idag och sen var jag allmänt seg i en timma. Sen ska jag spela match mot nåra tjommar. Haha nä jag vet inte ens vilka det är mot men de är säkert knäppa för det är 99% av alla lag vi möter.

Fotboll

Idag har jag tänkt att skäda min garerob hela dagen. Just nu ser den ut som ett bombnedslag, men det ska det bli ändrig på! Igår fick mamma och pappa för sig att de skulle möblera om och ha gäster på kvällen och titta på fotboll. Det blir som vanligt inte så lyckat när de har två projekt på en dag. Det var väldigt stessigt och jag fick för mig att jag skulle baka cheesecake och det tog 1,5 timme och det var inte lå lyckat för jag han inte med allt annat jag skulle göra.

Kakan blev god men Sveige förlorade och det var väldigt depprimerade. Jag åkte till Erika i halvlek så jag fick inte se pappas min när Sverige förlorade, det var lite synd :P


Vi hade ju iallafall tur med vädret :D

På min första sommarlovsdag gick jag upp alldeles för tidigt för att se på min bror skolavslutning! Den var tråkig som vanligt men Nannas tal rockade! Tur att någon livar upp stämningen lite för rektorn har lite problem med det. Efter avslutningen så åkte vi hem och åt jordgubbstårta :) Gott :D

På eftermiddan åkte jag, Ida och Therese ner till Nisse och kollade på studenterna och gav blommor till Mattias och Pontus. Det kändes synd att man åkte till Nisse istället för MÅG, men, men. MÅG i mitt hjärta :D Men när vi var nera vid fallena så träffade man alla MÅGare ändå :)

Vädret var jätte bra, det regnade inte alls. Mina vita skor blev inte alls jättesmutsiga och jätteblöta för vädret var ju så bra!

Skolavslutning

Jag kan inte förstå att jag har blivit så stor. Idag har jag gått ur ettan men det känns så konstigt, ettan i grundskolan hade vart okej. Nu är det sommarlov men jag känner inte än, vädret är fel, skolavslutningen var fel och klännigen var fel. Jag får hoppas att sommarkänslan kommer imorron när jag ska på Paradiskolans avsluting. Då får man jordgubbstårta hemma sen och då lär känslan infinna sig. Vi lekte iaf  lekar efter vi hade vart i aulan och det tyckte Hanna var jätte roligt och så fick vi glass med både vanilj och jordgubb :)  

Frusna män söker kärlek

Jag blir så arg på alla dessa dåliga dejtingprogram där män och kinnor ska finna kärleken. Måste 3:an, 4:an och 5:an ha varsitt. Till råga på allt när de visar Ensam mamma söker och Frusna män söker kärlek på en kväll. Jag blir ganska depprimerad. Om man frågan mig tycker jag mest det är kändiskåta tjejer och alla program går ut på samma saker. Bonde söker fru, okej  de kom på det först + att de har gulliga bönder och söta grisar, men frusna män söker kärlek? Tröga norrlänningar som ska dejta = fiasko

STORA drömmar

Jag måste bara berätta att jag ska bli chef för ett bokförlag när jag blir STOR :D Jag ska prata i TV och Emilia ska skriva böckerna :D

Vi ska bli rika och jag ska döpa en gata efter mig :D

SVT play

Jag älskar SVT play så jag måste bara rekomenera alla att testa det! Jag tittar på allt jag har missat på SVT och allat som är värt att se igen! Just nu tittar jag på Andra Avenyn avsnitt för andra gången och det är jätte bra för jag gillar att se saker två ggr så man inte missar alla detaljer! Sedan har jag kollat på Benjamin 152561363245 ggr idag, han är ju så söt så man dööör! Jag säger som alla andra tjejer i vårt avlånga land:

Jag vill gifta mig med Björn Gustafsson :D

Tanten i skogen

Idag har det vart en väldigt konstig dag, först träffade jag och Linnea en konstig tant i skogen som ville låna en mobil. Hon var helt knäpp så vi lånade inte ut någon mobil till henne.  Vi stod och pratade med henne en stund så vi kom försent. Hon bara lipade sönder och jag tyckte synd om henne för hennes bil hade gått sönder i Hjärtum och hon hade gått till björndalen. Aja man kan ju hoppas att hon kom hem till sina hundar tilll slut.

I skolan kollade vi på filmer och jag insåg att jag är skådespelare i alla fyra filmer jag var med och gjorde. Fotbollsfilmen var lätt bäst :)

Gubben i lådan

Jag blir ledsen av att allt krånglar med bloggen, jag kommer aldrig in för allt är fel. Det är nog någon tjock gubbe som inte vill att jag ska ha en blogg och gör allt för att jag inte ska kunna komma in på den och skriva några rader. Det är nog han roliga stund på dagen att sabba för mig.

Aja nu är jag inne här iaf, men jag vet inte vad jag ska skriva!

Sveriga vann över Grekland och jag är överlycklig! Jag fick gåshud vid Zlatans mål och stämningen hemma är på topp :D ÄLSKA FOTBOLL :D


.

Nu har jag inte bloggat på jätte länge men jag skyller på det fina vädret, idag blåser det dock väldigt mycket men det är rätt gött för jag är bränd. I helegen var jag ute i Linnea N:s stuga och jag glömde att smörja mig på ryggen så nu kan jag inte sova på rygg för jag har så ont. Nu är det snart skolavslutning och det känns väldigt gött.


Ha det bra!

RSS 2.0