Ullared

Igår blev det ullared med Erika, Ida, Therese och Amanda :D Jag handlade ganska mycket men hade kunnat handla mycket mer :) ialafall blev det 3 tunikor, ansiktskräm, BH, sminkborstar, sjal, underkläder + massa andra saker. VILL ÅKA DIT IGEN :) Blev ju inga skor :( Får nog bli till sommarn.

Ha det bra

Kalas :D

Nu är det full rulle i huset snart skommer hela tjocka släkten. Min släkt är inte så tjock och stor utan består av typ 15 pers. Det skall iallafall göras en massa mat och bakas tårtor för min lilla lilla bror har fyllt år :) han är inte så liten för han fyller moppe, men ändå :P
Puss


Blogg !

Äntligen!  Nu har även jag hakat på trenden med blogg, ifs har det vart trend i några år nu men jag är ju lite efter ibland. Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om men det löser sig nog. Om jag känner mig själv kommer jag blogga ca 3 ggr och sedan ge upp. Men jag ska kämpa och vara stark. Anledningen till att jag ska börja blogga är för att jag ska börja skriva i skoltidningen. Egentligen var planen att gå med Emilia på mötet och sedan vara med och hålla lite i tidningen men under mötet råkade jag säga att jag vill skriva så nu måste jag öva på att skriva så jag blir GRYM på det. aja lycka till Hanna.

/ Hanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0