Fontänen

Vad jag klagar hela tiden!

Nu ska jag berätta en rolig historia!

Det var en gång en tjej som jobbar på en kyrkogård, en dag när hon skulle vattna blommorna så skulle hon sätta på vattenslangen i hålet i marken. när hon skulle sätta på vattnet hade hon inte satt fast slangen tillräckligt så hon får en fontän av vatten rätt upp i anskitet och på hela kläderna. Hon flyttar på sig snabbt och får en chock av allt vatten och panik när hon ser fontänen av vatten som sprutar upp ur hålet i marken. Då ska hon försöka stänga av vattnet med skiffnyckeln men flickan är inte så tekniksk så innan hon får av vattnet får hon en till dusch av fontänen. När hon väl får av vattnet tilltar hon sig omkring och tittar om någon har sett henne men som tur var så hade inte tanterna och farbröderna anlänt till kyrkogården än denna soliga morgon. Då lägger sig flickan ner i det blöta gräset och gapskrattar!

Måste bara förtydliga att det var egenltligen inte flickans fel att det blev fontän utan det var något gruskorn eller nått som var ivägen så slangen inte fasnade och flickan hade ju bara glömt att kolla så den satt fast!

Problem

Jag undrar om någon förstår mitt problem? Jag kan inte sova på natten för det är sååå himla varmt! Jag tror typ det hade vart svalare om jag hade gått ner i källarn och lagt mig i bastun, även om den var på. Jag har typ testat alla knep för att få det kallare i rummet men det känns som rummet trivs med värmen och skiter fullständigt i om jag öppnar fönstret helt, sätter på fläckt eller byter ände att sova på i sängen!

Jag har ett problem till i mitt liv, jag har tagit hand om nycklarna till vårat (som inte är vårat) omklädningsrum på TBIS, jag kommer tappa bort dem och ingen kommer kunna byta om imorron! Lyckat?

(Ut) bränd

Egentligen är jag inte utbränd utan jag är bara j*vligt trött efter en varm och jobbigt jobbvecka. Nu är jag glad att det är helg och därför tyckte jag att det var skit kul med den roliga rubriken eftersom jag har bränt mig som fasen idag! Jag tänkte att det skulle hända eftersom jag inte använde solkräm men inte att det skulle bli såhär! Jag har så skit FUL bränna efter T-Shirten. Jag brukar tycka det är skitfult med bikinilinjer men T-Shirt linjer är så sjukt fult och när man är helt röd också! Fan så jag kan nog inte sola imorron :( Fulast är iaf i nacken där det ser ut som jag har en röd halvmåne eftersom tröjan inte gick ändå upp.

Utbränd och bränd på samma gång. Kan det bli värre?

JA det kan det

Mera jobb

Nu har jag jobbat i tre dagar och jag har nog aldigt kännt mig så duktig! Det är sjukt jobbigt och jag har träningsverk och det är hur varmt som helst och jag får gå upp 05:45 och alla på jobbet partar skit om varandra och jag får ont i knäna och ryggen av att rensa ogräs och JAG VILL SOVA!!!

Nu har jag klagat klart! Nu ska jag tänka lite på alla pengar jag känar så känns det bättre!

Jobb

Idag har jag gjort min första "riktiga" jobbdag! Jag vet inte om jag tycker att man kan räkna 4H till jobb så jag gör inte det ;) Hahha. Idag har jag iaf gått upp 05:40 och jobbat på götalundens kyrkogård! Det var sjukt jobbigt, jag trodde aldrig att dan skulle ta slut och nu när den väl är det så är jag skiiiiit trött. vill bara sova! Men Hanna är så smart så hon tackar ja till att äta middag på TBIS fast jag visste att jag skulle vara trött! ÅÅÅH jag blir så sur på mej själv! Men det blir säkert bra!

 

I farten

Det känns som jag inte har vart hemma på typ 100 år och nu har jag två väskor att packa upp full med smutstvätt. Jag hatar att packa upp väskor men så blir det när man nästan aldig är hemma. Jag har åkt från stugan till smögen till 4H i dalsland till Erika på Lugna gatan :)

Nu ska jag iaf vara hemma jättelänge för imorron börjar jag jobba på götalundens kyrkogård. Jag är så sjukt trött efter 4H och allt flängande så jag känner sådär för att jobba men det blir nog bra! Ska bli kul att få lite pengar iaf :)

4H i veckan var kul med ursöta barn :) Vi hade ett ryskt barnhemsbarn som inte kunde svenska eller engelska så han fattade inget, men han var jätte söt. Jag ville ta med honom hem så han slapp åka tillbaka till barnhemmet i Ryssland. Trots att en unge körde ner med cykeln i bäcken och vi hade en med ADHD, en som skrek hela tiden, två hade hemlängtan och att ryssen vägrade att sova var det skoj! I torsdags hade vi spökrunda och skrämde skiten ur barnen så typ 10 barn störtlipade och fick gå med oss ledare tillbaka. Då säger en av killarna till de som lipade och gick med oss:
- Vad fega ni är som går med föräldrar! 
Det var ju rätt skoj eftersom jag inte har tänkt att bli förälder på många år!

PUSs Hej


Livet leker!

Nu är det fullfart i mitt liv och därför bloggar jag inte så mycket!
I veckan har jag vart i Alingsås med morfar, liseberg och stugan med familjen och en liten sväng i grundsund!

Nu bär det snart av till smögen och på söndag till 4H! Fullfart, mycket att packa mycket att göra!

Livet leker! 

Stugan

Nu har jag kommit hem från stugan efter att ha vart där med mormor i två dagar. Det var riktigt gött att inte göra någonting och bara bli uppassad. Det känns som jag har gått upp flera kilo efter alla kakor och all mat! Det ska det bli ändring på för jag har tänkt att jag ska börja gå promenader och springa då och då nu när vi har uppehåll från fotbollen! Får se hur det går med den saken men jag ska försöka.

Det var massa folk ute på gaddis på stora stranden och massa okännt folk i stugorna, tur att min mormor känner alla i hela världen!


?

Nu hände nått kanske ännu mer kostigt, precis när jag publiserade det andra inlägget så kom jag på vad det var jag skulle skriva!

JAG HAR KÖPT TYG!

Fan

FFFAAAAAAAAAAAAAN jag har glömt vad det var jag skulle skriva! Jag hade värsta idén och sen fick jag för mig att jag skulle kolla bloggar innan jag börjar blogga själv och nu har jag helt glömt vad jag skulle skriva!

Jag har kommit på en konstig sak! När jag har bloggat kan jag senare hitta ett nästan exakt likadant inlägg av någon jag känner! Vi använder samma ord och allt! Strange! Därför måste jag kolla allas bloggar innan så jag inte skriver samma


RSS 2.0