INTE KUL

Emilia bloggar smart nu och då vill jag också gör det. Synd att jag inte är så smart bara. Väldigt schade.
Alla Lars-Olofar i Österrike har gjort att det enda som kan komma ut ur min mun är ungefär:
- Helvete Lars-Olof
- Du är en ninja
- Straff, borsta tänderna dricka juice
- Här kan man va
- var är min pläd jag fryser ju knäna av mig


INTE KUL

Lars-Olof

Lars-Olofarna klagar på mig att jag bloggar för dåligt så då får jag väll göra det nu. Har håltimma som vanligt. Inte kul. Men Hedan är här idag och livar upp stämmningen. Hon är en ninja.

Såg nyss på kungafamiljen när de skämmer ut sig när det pratar om förlovningen. Så jävla kul var det. Skämdes typ ihjäl. De är typ ett samhällsproblem den familjen. Undrar om man får säga så utan att svarta starka män kommer och hämtar en och burar in en i typ hundra år. Yttrandefriheten just ja, Sverige är ju så fruktansvärt bra så man får säga typ  vad man vill öven om man är lite taskig mot kungen. Gött. Tur att allt är så bra i Sverige. 

Jag kan ju till och med driva lite med kungen här om jag vill. Ganska värt som Emilia hade sagt. Synd att jag inte har så bra inspiration till det.


Helvete

Helvete vad dåligt det gick på historiaprovet. Men jag är glad ändå. Jag är inne i den största bloggsvackan någonsin. Synd.

Pust

Här kan man va! Men man vill fan inte va här. Jag vill till Österrikiska landet igen!

Här hemma är det har work, work. Historia och Svenska. Inte kul.

Straff, borsta tänderna, dricka juice.

Pläd

Jag säger bara helvete Lars-Olof! Jag har väldigt mycket att berätta som antagligen inte ens är skoj men jag ska ändå berätta vad som hände på min kära Österich resa.

Fredag: 18-års dag! Herregud igen. Jag är stor på riktigt nu. Tyvärr så har jag inte förändrats till någon mogen ansvarig människa som jag hade hoppats. Födelsedagen var jätte bra och alla var så snälla. Vi åkte bussen och hade allmännt skoj. Innan avresan på torsdagen kom jag på att jag vet inte var min hjälm är så på självaste födelsedagen fick jag och mamma panikåka och köpa en hjälm. Och den behövdes vill jag lova för helvete vad jag har ramlat.

Jag brukar faktiskt inte ramla så ofta när jag åker skidor vilket är ganska konstigt för att jag har noll balanssinne och ingen kordinationsförmåga. Denna vecka har vi alla ramlat väldigt mycket. Det hela började med att vi nsåg att det är väldigt kul att åka offpist. Vi körde rätt ner och stannade inte föränn vi ramlade ungefär. Så himla skoj var det. 

Men fan jag måste ju plugga historia jag hinner inte skriva. INTE KUL! Jag berättar mer nån annan gång!

Ha det gött

Herregud

Imorgon är det den Stora dagen! 18 bast! Herregud. Sedan drar jag ju till Österrike imorgon också om någon har råkat missa det. Så nu hör ni inte av mig här på bloggen på en vecka. det ska väll bli skönt med lite ledigt från mina inlägg som aldrig har någon mening. När jag kommer tillbaka har jag förhoppningsvis massa roliga saker att berätta. 

Ha det så gött för det ska jag ha!

Barn så länge jag kan!

Det var inte det bästa jag har gjort att strunta i att plugga till svenska provet. Jag är ju faktiskt så stor nu att jag borde insett att det fungerar inte. Men jag ska leva som barn i tre dagar till sedan blir det andra bullar. Då ska jag bli en seriös männsika. Kanske. Tror inte riktigt på det själv. Jag kommer aldrig kunna äta upp all mat på min tallrik, sitta med rak rygg, äta utan att söla, läsa vuxenböcker om att få bättre liv och självkänsla och planera utan glömma något. Det kommer inte finnas i min värld. Och jag är faktiskt inte jätte ledsen för det. 

Nu blir det att plugga naturkunskap, för jag ska klara provet, jag har bestämt mig!

.

Nu börjar jag få panik på riktigt. Jag har hunnit med mycket idag som att gå till banken och andra vuxengrejer som man gör när man snart är 18. Tyvärr tänkte jag att jag kan ju få vara omogen och oansvarig som min sista tid som omyndig och skita i att vi har svenskaprov imorgon. Så jag satte mig och kollade på tv och var allmänt glad. Tills jag nu har kommit på att det känns inte så bra, inte alls bra. Jag har kommit till isikt, jag har blivit stor igen.

Söndag

Kändes väldigt konstigt att gå till skolan på en söndag. Sjöng hela dagen lång och skoj var det. Jag älskar att sjunga! Åt på sibylla för första gången i mitt liv. Fräckt! Speciellt eftersom det ligger precis brevid skolan och jag aldrig har ätit där. Men det var kul och se hur det ser ut på det omtalalade Sibylla. Det var som jag trodde, litet, trångt och fult. Det blir nog inget mer besök dit på länge. 

Snälla, snälla

Melodifestivalen var faktiskt ganska bra igår och bäst av de alla som tyvärr bara kom till andra chansen var ju Caroline Af Ugglas. Finns det någon skönare människa? Låten var väll hmmm.... sådär. Men jag älskar henne ändå. Snälla snälla för så att hom vinner hela skiten. Det hade vart så grymt kul. Jag och Erikas pappa är i fancluben vill du vara med? Säg bara till. 
Vi röstade bara på henne två gånger men på andra chansen ska vi sitta med smsfingararna redo. 

Jag har en skiva med henne hemma som det blir att plocka fram igen nu. WOHOO. 

Caroline till FINAL! NU!

Stor

Tja alla mina vänner. Nu har jag haft kalas för hela tjocka släkten. Den är ju ifs inte så stor ca 7 pers eller nått men den räcker till. Jag träffar dem alla väldigt ofta men ändå blir jag större och större i deras ögon fastän jag inte har växt på typ tre år eller nått. Men nu känner jag mig faktiskt stor. Inte vuxen men stor. Men ni kan lunga ner mig jag tänkar inte sluta med min barnslighet och min charmiga klantighet för att jag blir stor. Den ska jag allt ha kvar hela livet.  

Vi kollade på massa film sen jag var liten, det var jätteskoj men jag skämdes. Jag som alltid har trott att jag var blyg och tillbakadragen när jag var liten. Jag gjorde robbotdans, spexade med min bror m.m

- mamma kan jag få filma?
- det är meningen att du ska leka nu, säger mamma
Så sedan satt jag och min bror där och lekte på beställning. Det gick faktiskt riktigt bra. 

Nervös

På bussen imorse fick jag ett nervösanfall. Jag blev helt plötsligt jätte nervös för att jag skulle träffa min lärare i mänsklig historia idag, för att jag fyller 18 om en vecka och att jag åker till Österike samma dag.

Nu har jag lugnat mig, mötet med läraren gick jättebra och därför släppte också alla andra bekymmer.  Vi övade in lite av min replik och han berättade lite om den. Jag får göra nästan vad jag vill med den så det känns bra. På söndag ska vi sjunga typ hela dagen. Känns väldigt konstigt att åka till skolan på en söndag.

Ikväll ska jag försöka sätta i pappiljotter i håret för jag vill ha lockigt hår!

Aktivt liv!

Detta är verkligen en träningsmånad! Idag har var vart på två friskispass medel gympa och arobic. Ja, ni läste rätt Hanna Schött på arobic. Jag som inte ens kan göra de vanliga hoppen på gympapassen. Jag har nog skämt ut mig ordentligt men de omkring mig fick ett gott skratt i alla fall. Det bjuder jag på. Nu ska jag ge mig ut på en liten promenad och vara ännu mer hurtig!

Olle Waller var på skolan idag och han var exakt som han trodde att han skulle vara. Snäll och rolig. Inte pervers alls. Synd bara att männsikorna har skrivit så dåliga frågor!

Pinsamt

DAGENS Vill ha: skor med klackar
DAGENS Klädsel: svarta jeans och t-shirt
DAGENS Smink: mascara, foundation
DAGENS Frisyr: platt och tråkigt
DAGENS Händelse: skrattet på bion
DAGENS Låt: hmm
DAGENS Planer: lunch på strandgatan och bio på kvällen
DAGENS Saknad: lockigt hår
DAGENS Dummaste: åt för mycket glass och skarttade för mycket på bion
DAGENS Förvånade:
DAGENS Behov: sömn
DAGENS Bästa:  att jag fick åka gratis buss från uddevalla för busschaffisen visste inte hur man laddade på kortet
DAGENS Köp: ekologisk t-shirt på Astrid
DAGENS Humör: trött men glad


Eftersom Erika numera är en elitsatsande handbollsspelare var vi tvungna att gå upp halv nio för att hon skulle och träna. Eller jag låg kvar i sängen men kunde inte somna om efter hon hade gått iväg. I alla fall begav vi oss mot Trollhättan vid halv 12. Vi fick dra ruschen till bussen som vanligt men jag slapp i alla fall betala! Busschauffören var något virrig och han såg ut som han aldriga hade sett ett värdekort innan och han visste ännu mindre om hur man fyllde på det. Väl i Trollhättan kikade vi lite i affärer och jag hittade en t-shirt som hade fairtrade märke så jag slog till. Har kommit på att jag ska köpa så mycket ekolologiska kläder som möjligt!

När jag skulle på bio på kvällen med fröknarna fotboll så satte jag på mig denna tröja och det var inte det bästa jag har gjort. Nu ser både den och mina jeans inte så rena ut längre nämligen. Jag råkade bara söla LITE glass på dem. Det var en ny upplevelse för mig förresten att ta med glass i på bion. Men det var ju ben & jerrys så då tror jag det är acceptabelt. Vi skulle se i taket lyser stärnorna och förväntningarna från mig var skyhöga eftersom jag älskar boken! Det som tvärr hände vara att jag såg inte jättemycket av filmen. Det var någon människa barom oss som antagligen var så förkyld att det lät som den snarkade. Det var så roligt så att mitt i det hemska när mamman dör så får vi alla 7 en skrattattack. Det var jättehemskt för det gick inte och hejda den. Alla andra i hela biosalongen satt och snyftade förutom vi som satt och gapskrattade. Vi försökte att var tysta men det gick bara inte och det blev ju inte lättare av att någon vänder sig om och säger håll käften och att man får mördarblickar från typ resten av biosallongen. Resten av filmen sitter Linnea och håller för öronen vi andra försöker att koncentrera oss på filmen trots snarkingarna. Det gick sådär. Men filmen var nog jättebra om man hade kunnat se den. Det är ju faktiskt inte vårat fel att det sitter någon och snarkar men pinsamt var det.

RSS 2.0