Åk till Gotland nu!

I mitt nya liv ska jag börja blogga varje dag och inte bara skriva om mina klantigheter. Jag vill inte heller ha en blogg med " Idag har jag inte gjort så mycket" inlägg. Det ska va lite mer: hur man gör för att rädda världen, hur vi ska utrota dåliga männskor och sånt. Haha man kan ju inte utrota människor men om man skulle sätta alla knäppa männsiskor som krigar och mördar varandra på Gotland skulle du kunna utrota sig själva! Det var nog min bästa idé idag, får nog skriva ett brev till kungen! Hade nog ifs blivit lite problem att få dem att åka till gotland frivilligt men man kan ju alltid muta dem!

Nä nu måste jag bli lite seriös i mitt liv, börja plugga nu! Ligger efter som fasen i matten och har MDK prov. Mycket deprimerande! Städa också... kanske gräver ner mig först

Helgen

Idag skulle vart pluggdag men jag han bara med hälften av vad jag skulle göra! Helgen hade en bra början, eller i alla fall de första timmarna på den! Det råkade gå lite för fort med det goda och jag råkade titta lite för mycket på hur Nanna gjorde för sen gjorde jag samma. Det som var positivt på helgen var Chalmers spexet för det var sjukt bra :) SÅ SJUKT söt kille som var huvudrollen ;) Igår var jag och Therese på Partik 1,5 och den var bra fast vi var i VBG. Jag gillar inte VBG så jag kan inte förstå att vi var på bio där men Therese sa något om att den inte gick i Trollhättan så sent så det kan bero på det. 

Den här helgen kan samanfattas med spy och skratt 

Glad igen!

Nu är jag glad igen för mina högtalare funkar igen! Jag brukar ju dela med mig av mina klantigheter här i bloggen så jag kan väll bjuda på denna också. Högtalarna var aldrig sönder. Jag har vänt och vridit på datorn och tryckt i alla sladdar extra hårt, höjt volymen till bott, försökt med tankekraft att få dem att fungera. Tillslut gav jag upp. Då surfade jag runt lite och helt plötsligt när jag går in på Melissa Horns hemsida hör jag ljuva toner i högtalarna. Glädjen var obeskrivlig! DÅ kommer jag på felet! Det är bara på youtube som ljudet inte funkar, det var ju skönt att det varken är fel på mig eller högtalarna. YOUTUBE HAR STÄNGT AV ALLT LJUD! FAN TA DEM. Hepp så var det ju inte heller. Det var mitt fel, som vanligt. Det var jag som hade sänkt ljudet till bott på youtube. Lyckat, men slutet gott, allting gott! 


Det är ju faktsiskt Hanna vi pratar om ;)

Allt möjligt

Nu är jag arg igen, det brukar vara så när jag ska blogga för när jag inte är arg kan jag inte skriva. Nu är jag arg för det finns inget ljud på min dator och jag fattar inte vad felet är! SÅ kan någon snälla hjälpa mig för jag får panik!

Igår orienterade vi som är min absoluta favoritsport! NOT! Det gick inte så bra eftersom jag och marre var för lata för att springa och ingen av oss är jättebra på kartor. Men jag tog i alla fall på mig den rollen som kartläsare och det gick faktiskt ganska bra! Kan bero på att jag har vart i den skogen och orienterat 1000 ggr eftersom min högstadielärare i idrott älskade det. Vi hittade 25 av 30 kontroller så det var ju okej i alla fall. Jag  blir bara så sur när man har gått långt in i skogen för att leta efter en kontroll så finns den inte där för att några mogna människor som snart är 18 beter sig som 7 åringar och gömmer kontrollerna. Jag blir så arg. Mitt i sumpmarken blev jag arg, arg på allt. Arg på att mina skor var leriga, vattnet hade läckt in, att vi hade gått flera mil och hade hälften kvar, att jag hade ont i fel knä och att det var varmt och jag var törstig. Vi kom fram till slut och då fick man korv med bröd och det kunde trösta en arg Hanna jättebra! 

Kinderägg :D:D

Nu hade ju jag tänkt att gå in och blogga om att jag fick kinderägg idag men vad ser jag? Emilia har hunnit före! Aja jag får blogga om det ändå hoppas inte Emilia blir ledsen :P Ibland är det lite läskigt för Emilia tänker det jag har tänkt att säga fast hon säger det några sekunder tidigare ;)

Jag hade vit frånvarolapp och då får man kinderägg av våra snälla mentorer! Jag och Emilia fick ett och ett halvt för vi är bäst! haha. Jag skänkte bort min leksak till Linnea för hon bad så snällt och hon är ju trots allt lite mer barn än jag :P  Delar av frönkarna F är så tråkiga att de har slutat med godis så då tyckte jag det  var roligt för Linnea att få lite glädje i vardagen med en ful plastleksak.

På träninigen lyckades jag glömma något igen, eller rättare sagt jag tog fel så jag fick med mig två långbyxor och ingen tjock tröja. Byxorna använde jag inte ens och jag frös jättemycket men jag får väll skylla mig själv. Men jag glädjer ju alltid någon med min klantighet och mina felsteg i livet och det är ju positivt :D   

.

Jag och Marre sitter och ska göra resech till en intervju i datasalen men det blir mest att vara inne på annat kan jag erkänna. Nyss kom Börje, vår förra mentor in och skulle se om det låg ngn photoshopbok här. Han gick runt och letade och vi stägde ner allt för att han inte skulle se att vi var inne på annat, då säger han:  Ojoj vilken fin blus du har idag, är den alldeles ny? Jag höll på att skratta ihjäl mig för det lät så roligt. Sen säger han aja boken har väl fått ben och går iväg med sina jättekliv. Han sprang dock inte idag, jag som hade sett fram emot att se det, för det är det som är det roliga på media.

Jag och Emilia var på programråd förut och det var lite läskigt, men vi överlevde!

.

Ursäkta mig att jag är väldigt dålig på att blogga men jag har en förlaring. Jag har fått min kamera och jag har sagt att jag ska lägga in blider på bdb men hur ska jag hinna både det och bogga? Det går lixom inte :P Så just nu måste jag koncentrera mig på bilddagboken men måst erkänna att det inte går så bra ;) Har haft studiedag idag som har vart skitgött :) Har inte gått så bra med studierna dock men kul har det vart :) Jag har vart och fotat med fröknarna och sen träning, NU PLUGGA och sen sova.

RSS 2.0