Jag vill försvara mig!

Idag har vi badat, det var väldigt trevligt. Speciellt när man har snygga badvakter som håller mina händer. När den snygge charmiga badvakten ville ha en frivillig springer jag fram och kastar mig i hans armar. Jag ville inte släppa taget om honom. Jag tittar djupt i i hans ögon och smälter. Han tar sin livboy och räddar mig från alla faror med sina stora muskler.

Hahah jag är så rolig idag så jag skattar åt mig själv. Såhär hade berättelsen sett ut om Linnea Hed hade fått bestämma. Hon har skrivit en berättelse på sin blogg med lite mera sanning än denna men det är inte mycket. Jag vill förvarara mig, jag vill berätta sanningen.

Okej så här var det, ganska snygg kille som skulle visa livräddning. Han ville ha en frivillig. Det blev pinsamt tyst i flera minuter och tillsist säger jag att jag kan väll göra det. Jag fick sitta på en stol och han visade på mig hur man gjorde med livboyen. Inget mer att lägga värde på hände. Sedan på MAX så säger LINNEA att han var charmig, då höll jag med och sedan dess så tror alla att jag flirtade med honom. Så jag vill bara förtydliga att så var det INTE.   

Jag kan ju berätta att Linnea ramlade på bussen idag för att skämma ut henne lite! Men jag ska hämnas för att hon berättar för hela världen att jag flirtar med badvakter!

Kommentarer
Postat av: Emilia

HAHAHAH <3

2008-12-02 @ 22:05:32
URL: http://emiliavem.blogg.se/
Postat av: Emilia

Du gillade honom!

2008-12-02 @ 22:06:30
URL: http://emiliavem.blogg.se/
Postat av: Emilia

mina kommentarer kommer ju inte fram! vad jobbigt

2008-12-02 @ 22:06:55
URL: http://emiliavem.blogg.se/
Postat av: Louise

Linnea har rätt och det första du skrev är gnaksa rätt så in på sanningen. men vännen, livboy? det är fel.

2008-12-04 @ 10:38:43
URL: http://konstighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0